FOTO BOX este un concept nou in Romania care vine in intampinarea dumneavoastra. Foarte modern si adaptabil pentru evenimentul dorit, nimic nu este mai simplu decat sa va bucurati de cabina foto. Timpul necesar instalarii cabinei este de aproximativ 20 de minute, iar singura dumneavoastra grija este sa avem o priza de 220V la dispozitie. De restul ne ocupam noi pentru a va oferi o instalare rapida si o petrecere plina de amintiri.


  Ne diferentiem prin conceptul inovator modern, aparate profesionale de ultima generatie (ecran touch-screen, aparat foto DSLR, imprimanta rapida) si, bineinteles, prin profesionalismul nostru si dorinta de a va fi alaturi pentru a va face o bucurie.


 Pe parcursul evenimentului primiti pozele printate la doar cateva secunde, iar la sfarsit primiti in format digital atat pozele in formatul de tip colaj (cum au fost printate), cat si pozele individuale.


 Puteti alege daca doriti ca pozele sa apara intr-un album pe o pagina de Facebook sau sa fie puse pe site-ul nostru si protejate cu parola.


  Nu uitati! Ne deplasam la evenimentul dumneavoastra, fie ca este eveniment corporate party, nunta, botez, onomastica sau aniversare si instalam cabina fotografica in locul in care doriti, iar restul... inseamna distractie garantata!

Zambetele pe hartie tin o vesnicie!