Cat costa Inchirierea cabinei foto mobile?
Ne puteti suna sau trimite un e-mail pentru a va da toate detaliile necesare dar si pentru a va face o oferta personalizata!


Trebuie sa aleg neaparat unul dintre pachetele oferite ?
Nu! Dumneavoastra decideti ce vreti! Ne puteti zice exact ce doriti de la fiecare pachet si noi va vom face o oferta personalizata.


Putem adauga anumite optionale ?
Puteti consulta oferta noastra de optionale apasand AICI


Cu ce ne alegem la sfarsit ?
Va alegeti in primul rand cu o petrecere reusita, dupa vor ramane pozele, atat printate, cat si in format digital (galerie site).
De asemenea, in functie de pachetul ales, veti primi un mini-cd personalizat si/sau un stick de memorie cu pozele realizate la evenimentul dumneavoastra.


Se pot lasa mesaje video ?
Da, pe langa poze, la anumite pachete sau optiuni se poate selecta si mesajul video. De ce? Invitatii pot alege sa va lase un mesaj pentru a va felicita.
De asemenea, Videograful dumneavoastra se va putea concentra la alte cadre, fara a isi mai ocupa timpul cu "interviul" invitatiilor.
Aceste mesaje sunt o amintire placuta pe care o puteti viziona oricand. Le vom livra pe dvd, blu-ray say Hdd-extern dupa caz.


Preturi speciale !?
Da! Oferim discount-uri pentru scoli, albume/ petreceri de sfarsit de an, si, cel mai important, pentru evenimente de strangere de fonduri


Pot personaliza cabina foto ?
Suntem deschisi la orice propunere care va place.